fredag 4. juli 2008

Kjærest

I dag våknet jeg klokken åtte av en hetebølge som lå tykt i hele rommet. Det var vanskelig å puste, og umulig å sovne igjen. Men siden mamma har blitt nesten en slags tjener etter jeg kom hjem, hentet hun en vifte til meg. Den har da stått på i hele dag, og det er fortsatt sydenvarme. Hvordan blir det i Italia?! Heldigvis er det aircondition der, ellers kan vi jo bare sitte ute hele dagen. Men nå drikker jeg iskaldt vann "i bøtter og i spann", norsk vann er definitivt det beste! Og det som er så bra med sommeren er at jeg bare har lyst på vann hele tiden, frisk frukt og bading. Altså = sunn + trening. Men noen ganger får jeg et sug etter potetgull siden jeg må ha noe salt. Jaja, jeg overlever.

I tillegg kom kjærest i dag, vi var inne hele dagen. I DET fine været, men det var egentlig bare deilig å slippe solen for en dag. Eller hvem prøver jeg å lure.. Gleder meg sykt til Italia, det er ikke lenge igjen nå! Men uansett, så spiste han middag her, mmmh grillmat<3 også dro han for ikke så lenge siden.

I morgen skal jeg til byen med mamma og handle inn alt til Italia osv, og senere skal jeg på bursdag til Julia. Vi skal kle oss ut etter noe som begynner på bokstaven "P". Polakk, pinup, pornostjerne, politi osv. Jeg har noen ideér på hva jeg skal kle meg ut som, men det er hemmelig inntil videre.

Og den her er og blir definitivt årets sommerlåt:

Her er forresten noen bilder av Marianne og meg, som vi tok etter en random skoledag før sommerferien:
Marianne designet en ny genser til meg, fin hva?

hahahahha, sover inni pappesken

Hun er bare min

BOLLE

Jeg vet jeg er søt

MORDER

Ingen kommentarer: