onsdag 25. juni 2008

Onsdag.

I dag var det onsdag. Den dagen det går One tree hill. Jeg pleier å sitte klistret foran tv-skjermen, og blir like rørt for hver episode. Uansett hva som skjer, så prøver jeg på mitt sterkeste å få med meg hvert avsnitt. I dag.. satt jeg på dataen, og kjedet meg. Jeg hadde ikke en dritt å gjøre. Kom selvfølgelig ikke på at One tree Hill gikk. Dessverre, jeg har dolket dere i ryggen. tilgi meg. Neste onsdag skal jeg se. JEG LOVER. pinkieswear

Uansett, i dag stod jeg opp kl.to som vanlig.. det er jo sommerferie. Senere dro jeg til Steffani, og hadde sladdersnakk med henne og mamsen hennes i et par timer. Alltid kos. Hva er det egentlig med meg og mødre? Alle blir en slags "the other mother" for meg, og jeg har et godt forhold til de fleste. Dro hjem, spiste middag med papsen, og slengte meg foran en av mine store kjærligheter; dataen. Den trofaste dataen som alltid er der for meg, og gir meg nøyaktig det jeg trenger. Så og si. Det var da jeg gikk glipp av One Tree Hill :-( DAMN YOU! Jaja, jeg tilgir deg. Like mye som tvnorge skal tilgi meg.

Har forresten utrolig dårlig samvittighet, har så vidt vært utenfor en dør i dag. Bare gått 2000 skritt elns ;s HJØLPES. I morgen må jeg ta meg en joggetur eller en lang gåtur. Ida kommer hjem fra Lyngen, og vi drar ikke på hytta før på torsdag.! WUHU. Så det er jo bare fantastisk. Da blir Ida med å trene. Kanskje jeg kan få med meg Sandra og, så drar vi i svømmehallen. Eller, det er jo meldt fint vær, så kanskje vi bare kan ligge å "chille" i jacuzzien, og legge oss på hver vår solseng. Ahh, sommer er deilig. Men sola er deiligere, spesielt når sommeren minner for mye om høsten.

Sitter forresten å leser i FHM. Geniale bladet, med de beste vitsene:
Sperma i været!
En mann går inn i en spermbank med maske, og pistol i hånden. Han går opp til sykesøsteren som står bak disken og krever at hun åpner spermbankvelvet. Hun svarer: "Men, det er jo bare sæd der!"
"Samme det, åpne det nå!", svarer han. Så åpner hun alle spermsamlingene. Så sier mannen: "Ta en av de koppene og drikk spermen!"
Hun ser på han og sier: "Men, men... der jo spermprøver?!"
"GJØR DET!", svarer han bare. Sykesøsteren hiver innpå.
"Den der, drikk den òg!".
Sykesøsteren drikker nok en kopp. Endelig, etter fire kopper tar mannen av seg masken og sier: "Ser du kjære, det er ikke så vanskelig."



I går la jeg meg i halv fire-fire tiden. Nå er klokken snart to, så skal legge meg nå. Da våkner jeg sikkert litt tidligere i morgen. GUD NAIT til alle dere tusener av lesere jeg har. Lurer egentlig på hvor mange som leser det jeg skriver.. 5 elns? Skriv til meg om du leser, så blir jeg glad. Æresord
Og nå skal jeg sende melding til Ida at vi ikke drar på hytta før på fredag. Da blir hun glad, det vet jeg :D

Og siden jeg ikke har lagt inn bilder fra kameraet, så kan jeg jo bare slenge med noen gamle jeg har på denne dataen, enjoy :

Pass dere, jeg er en ekte harding!

Thea & Sandra. real pimps

Hoes from the neighbourhood!


Btw:
"Det at madammens underliv er under vann, betyr ikke nødvendigvis at hun er tilstrekkelig våt"
"Det er viktig at du putter kondomet på penis FØR du putter penis under vann"
"Å pule fremmede svenske jenter i fullt påsyn v katolske småbarnsfamilier er ikke det smerteste du gjør"

-Nå skal jeg gi meg med all denne pornoen. God natt